27 NOVEMBER - Första advent

 
Glad första advent vill jag önska er alla, (lite sent men..)
 
För det första var jag och min syster uppe väldigt länge natten mellan lördagen och söndagen. Vi drack glögg och kollade på julfilm. Man får alltid sån speciell julkänsla när man tittar på julfilmer. Northpole Open For Christmas hette filmen och handlar om en kvinna som ärver ett hotell som har en speciell anknytning till tomten och hans verkstad. Hon har för länge sedan slutat tro på julens magi och tänker sälja hotellet, men en alv och en man får henne att minnas julens magi igen. Verkligen värd att titta på om ni inte sett den! 
 
Jag var väldigt trött när jag vaknade på söndagen så jag gick upp och la mig i mammas säng en stund och sov ett bra tag till men jag var riktigt utvilad när jag vaknade. På eftermiddagen adventsfikade vi hela familjen och tände första ljuset. Vi har alltid som tradition att läsa en dikt när vi tänder ljuset och sen tänder vi alltid tomtebloss också. Det är så mysigt! 
 
Sen tog jag och Alexandra bussen in till Halmstad för julskyltning. Vi gick runt på stan, kollade lite i affärer och bara myste. Julmusik i hela stan och även en kör som sjöng, man kom verkligen i julstämning. Väl hemma igen myste vi hela familjen framför tven med god mat och en tänd brasa i kakelungen.
Perfekt avslut på helgen och en perfekt start på en ny vecka! 
 
Hoppas ni har haft en riktigt fin första advent! 

Kommentera här: