Dom bästa programmen jag följer på tv:en just nu

- Wahlgrens värld. 
Asså jag älskar detta programmet och det är inte bara jag utan alla i familjen älskar det. Det är verkligen ett sånt program där man kan skratta och varje avsnitt är inte likt det andra. Det är verkligen ett toppen program att kolla på även när man är lite nere, för efter man sett det är man direkt mycket gladare. Om ni har missat de tycker jag verkligen ni borde kolla in det på 5an! 
 
- Svenska Hollywoodfruar.
Jag och min syster började kolla på detta mest för tidsfördriv och att de va roligt liksom. Nu har även familjen följt med och vi kollar på det varje vecka. Jag älskar Maria Montazami och hennes familj, om det är någon som kan få mig att skratta riktigt mycket så är det verkligen hon. Jag och min syster har verkligen samma humor så vi har så kul när vi kollar på detta programmet. Älskar de! 
 
- Bonde Söker Fru.
Tror inte det är många som missat detta programmet. Hemma är det heligt för min mamma älskar de. Alla måste sitta knäpptysta i soffan när de går på tvrutan. Jag gillar de med. Det är mysigt att kolla på och det är så bra filmat, med sån fin natur och stämning i hela programmet. Jag älskar hur det samlar ihop hela våran familj varje onsdagskväll med god mat. Mitt i veckan mys! 
 
- Idol 2016.
Idol är ett program som verkligen har lyfts i mina ögon denna hösten, älskar den nya juryn! Alla deltagare har varit så duktiga. Min favorit var Renida och hon åkte ut för några gånger sedan, vilket va en stor besvikelse. Men av dom som är kvar är Rebecka och Liam mina favoriter. 
 
- Svartsjön.
Detta är en serie som går på 3an just nu. Pappa spelar alltid in den och så kollar vi tillsammans på den på helgen. Det är verkligen en serie som man fastnar i och den är så bra och spännande. 
 

Kommentera här: