EN BÄTTRE MÅNDAG

 
Även fast jag inte bor hemma med min familj längre så bor jag inte långt ifrån dom. Varje gång jag känner mig lite ledsen eller behöver dom så cyklar jag hem. Idag efter jobbet var en sån dag, även fast min mamma och min syster inte var hemma eftersom dom är i sommarstugan så va det skönt att komma hem och krama om pappa och min lillebror och va i deras sällskap en stund. 
 
Såfort jag kom i backen upp mot huset kände jag sån stor lättnad och kändes som all oro och allt släppte från mig. Gick ut en lång runda med Sally, hon är verkligen ett lyckopiller, man blir så glad när man är i hennes närhet. En hund gör verkligen stor skillnad i en människas liv. Solen sken, himmlen va blå och vi gick i skogen och vid vattnet och satt stilla en stund på mitt speciella favoritställe och bara tänkte och slappnade av. 
 
Nu ligger jag nerbäddad i sängen med jobbigt huvudvärk, så ska släcka lampan och försöka sova. Imorgon väntas ännu en dag med jobb! 
 
Ha en bra måndagskväll allihopa.
 

SÖNDAGENS KVÄLLSMAT

 
Trevlig kväll på er allihopa. Idag lagade jag köttfärsås och spagetti till kvällsmat och även till matlåda imorgon till jobbet. Blev väldigt gott, överaskade mig själv faktiskt.
 
Är nog duktigare än vad jag tror på att laga mat tror jag men jag tycker inte det är speciellt roligt så jag antar att det är därför jag inte har nån direkt inspiration elr dragning till att stå och laga mat varje kväll. Har ätit så mycket "kall mat" så det var gott med någon varm hemlagad mat nu. 
 
Rosorna jag köpte för snart en vecka sen står sig fortfarande så fina. Vissa rosor man köper håller inte alls längre och andra kan stå sig fina i flera dagar. Tycker det är så mysigt att ha blommor hemma, det gör mig lycklig och det är så hemtrevligt. 
 
Hoppas ni har haft en bra helg, nu laddar vi batterierna inför en ny vecka.