VA ALLTID ÄRLIG MOT DIG SJÄLV

Att va ärlig mot sig själv är det viktigaste du kan göra för att själv må bra och ha ett bra liv. Att vara ärlig och rättvis mot sig kan både vara lätt och svårt, beroende på vilka situationer det handlar om. Ibland kan man va i en situation där man väljer att blunda för hur man själv mår eller hur man själv känner sig för att man vill att en annan person ska vara lycklig och ha det bra, så man väljer att ljuga och inte må bra själv för att man vill den andra personen väl. Men ska det verkligen vara så? Är man snäll mot sig själv och sin kropp då?


 I längden kommer man inte må bra och man kommer inte orka, det kommer bryta ner en. Det är inte rätt mot en själv och inte bra för sig själv, ens kropp eller ens mående. 
Det viktigaste är, att hur jobbigt det än är att alltid ta sina egna beslut utifrån hur man själv mår eller känner, inte utifrån andra. Den du ska leva med i hela ditt liv är du själv, så det viktigaste i alla lägen är dig själv, att alltid sätta sig själv först och vara rättvis mot sig själv. Att ta hand om sig själv, göra allt du kan i din makt för att du ska vara lycklig, glad, mår bra och ha det bra. Är det något i ditt liv som gör dig ledsen, arg, negativ, bryt dig loss från det, du behöver inte det i ditt liv. Allt du behöver för att må bra är positiv energi och om du har det kan du själv lättare vara positiv och glad, men har du någon liten negativ energi så är det inte lätt att va positiv och lycklig själv. Är det verkligen värt det att ha något kvar i ditt liv som inte gör att du själv mår bra och är helt lycklig? 

"Don't ever feel bad for making a decision about your own life that upsets other people, you are not responsible for their happiness. You're responsible for your own happiness. Anyone who wants you to live in misery for their happiness should not be in your life to begin with" 

"Happiness is a choice, not a result. Nothing will make you feel happy untill you choose to be happy, no person will make you happy unless you decide to be happy. Your happiness will not come to you, it can only come from you" 

Kommentera här: