ETT BAND MELLAN TVÅ SYSTRAR

 
Min syster är den mest viktigaste personen för mig. Hon är min andra halva av mig själv. Vi sktrattar åt samma saker, vi tänker likadant. Jag känner när hon inte mår bra, jag känner när hon är lycklig och jag känner direkt och vet direkt när någonting är fel. 
 
Den här tjejen är den starkaste personen jag vet, det finns ingen som har gått igenom så mycket som henne och ändå står rak ryggad upp idag och tar världen med den storm som hon gör varje dag. Jag är så otroligt stolt över henne och det kommer jag att vara i resten av mitt liv, för hennes framgång, lycka och prestationer. Hon har gått igenom en otrolig resa och den tiden har gjort henne till den starka, självsäkra otroliga personen som hon är idag. För några år sedan kunde jag knappast se att hon skulle va där hon är i sitt liv idag. Hon är den finaste personen jag vet och allt hon gör idag det klarar hon sig igenom och hon gör alla så stolta över henne. Hon är min lillasyster, men hon är den personen som jag ser upp till, hon är den som alltid skyddar och står upp för mig, hon är min förebild. Jag är så lycklig att ha en syster som henne, att just hon är både min syster och min allra bästavän. Hon är mitt allt och den bästa personen jag vet, utan henne hade jag aldrig klarat mig.
 
Hon är den som alltid får mig glad, som alltid kan få mig att skratta även fast allt jag vill göra bara är att gråta. Hon är där vid min sida vid alla motgångar, kämpar för mig när jag inte orkar, stå upp för mig när jag inte gör det. Hon är den som vet precis vad hon ska göra för att jag ska bli glad, hon är den som vet vad som är fel bara när hon tittar mig i ansiktet. Jag älskar henne av hela mitt hjärta. 

Kommentera här: