SÅHÄR GÖR DU FÖR ATT FÅ EN...

.. positiv inställning till livet! Befinner du dig i en dålig spiral just nu i livet? Behöver du hjälp för att kunna komma ur den? Vill du få en mer positiv syn på ditt liv? 
 
För det första, den enda som kan ändra din syn på ditt eget liv är du själv. Hur du ser på ditt liv och dig själv det är en bas till hur ditt liv ser ur och hur det är. Om man själv just nu befinner sig i en svår situation i livet, kan tillexempel vara att man blivit sårad, förlorat någon, lämnad eller rädd. Kan vara en situation som gjort dig ledsen och som du inte mått bra av såklart det är svårt att ha en positiv inställning till sitt liv just då. Det viktigt är då att tänka på att det får ta tid, man får vara ledsen, gråta, älta, va arg tills man känner sig redo för att släppa det och gå vidare. När man är redo att gå vidare så är det lättare att skapa den positiva energin jag pratar om. För visst behöver vi alla en positiv inställning till allt här i livet? Vare sig det gäller ett nytt äventyr, ett nytt jobb, en ny framtid, en nystart. 
 
Vad som gäller när du är redo, är att omvandla den negativa inställningen du har till något bättre, till något positivt. Ta dina känslor, som ilska, sorg och omvandla det till något annat, tex ilska och sorg kan du använda inom träning. För att gå vidare eller ändra sin inställning till livet kan man behöva nya saker i sitt liv, andra saker som man får glädje av, kan vara en ny hobby, ny sport, nytt umgäge, nytt intresse, vad som. Letar du efter en positiv inställning, gör saker du tycker om att göra, ägna dig åt att göra det som får dig att le och som får dig lycklig. Umgås med personer som ger dig positiv energi, istället för dom som tar den ifrån dig. Det viktigaste, vill du ha en positiv inställning till ditt liv, va mer positiv. Känner du att du har en fel inställning till livet, ändra din inställning. Den ända som kan göra det är du. Tänk mer positivt, gå upp på morgonen gör något där du känner dig behövd, gör något du blir glad av och stolt över dig själv av. Säg positiva saker till dig själv och låt ingen stoppa dig. Det är ditt liv, det är du som ska leva ditt liv glöm aldrig det. Make your life count. 
 
 

Kommentera här: